Je bent niet ingelogd.Inloggen - Registreren.
1 Stem

Je eigen prive garage voor 1 miljoen

| Door Jordy | Opmerkelijk nieuws | Bron

Je dacht dat het parkeren in de binnenstad van Nederland duur was? Het is nog niks vergeleken met andere wereld steden. In New York is er sinds kort een eigen privé garage in de aanbieding. De garage ligt in hartje Manhattan, mogelijk ruimte voor twee auto’s en het kost je maar één miljoen dollar.

Voor dat soort prijzen moet je wel een beroemdheid zijn. Daar is de garage dan ook precies voor bedoeld, volgens de makelaar kan je naar binnen rijden om daarna niet meer gezien te worden. Ideaal als je van de paparazzi wilt ontsnappen.

Het gebouw is niet altijd een garage geweest, voorheen was het een appartement. Momenteel past er nog maar één auto in, maar de makelaar geeft aan dat er met wat aanpassingen makkelijk twee auto’s in kunnen passen. Klinkt als een goede deal. De New York Post rekende uit dat je voor hetzelfde geld 24 jaar lang een parkeerboete van 150 dollar kan betalen. Het gaat dus wel om een lange termijn aankoop. Mocht je er maar één jaar gebruik van maken, dan kan je overwegen gewoon de boete te betalen.

Reacties