Je bent niet ingelogd.Inloggen - Registreren.
0 Stem

Schadeclaim bij politie mogelijk

| Door Jordy | Opmerkelijk nieuws

De nabestaanden van het ongeluk op de A2 zaterdag ochtend, waarbij benzinedieven op een opzettelijk gecreëerde file inreden, kunnen mogelijk een schadeclaim neerleggen bij de politie.

Er was al veel ophef over de handelwijze van de Utrechste politie. Doordat de politie een file creëerde knalde de benzinedieven op de achterste auto. De 35-jarige man van dit voertuig overleefde de klap niet.

Eerst moet er nog onderzocht worden of de politie verkeerd gehandeld heeft. Daarna zou een dergelijk scenario mogelijk zijn.

Verkeerd gehandeld? Het lijkt me sterk dat geen één van de politie agenten er aan gedacht heeft dat de benzinedieven wel eens op de file in konden rijden.

Mocht de politie aan de hand van het onderzoek als schuldige bevonden worden. Dan kunnen de nabestaanden de uitgekeerde schade bij de politie verhalen.

Reacties

  • Mireille

    Wat ik wel heel jammer vind, is dat we zo de nadruk leggen op de aktie van de politie. Dat we hier te maken hebben met een crimineel die doelbewust mensen van de snelweg af proberen te drukken, vergeten we voor het gemak even…. wat mankeert die gasten? In mijn optiek zijn die schuldig aan dood door schuld, als je zo hard rijdt, kun je verwachten dat je een ongeluk veroorzaakt, zelfs met doden als gevolg, en dus is er niemand anders schuldig aan dit… immers, verkeerssituaties kun je nooit helemaal inschatten….